Vakantieweb

presenteert

Puy du Fou, meermaals verkozen tot beste park ter wereld!

Profiteer van ons aanbod.
Verblijf Park + Hotel vanaf €62/pers.

Er zijn tijdperken die voorgoed voorbij lijken. Ze komen echter weer tot leven, voor uw ogen, in het eeuwenoude bos van de Puy du Fou®. Kom het mysterie van des ongrijpbare plek ontrafelen, die meermaals werd verkozen tot het «Beste Attractiepark ter Wereld*»!

Acteur en toeschouwer tegelijkertijd

Herbeleef de opwinding van de circusspelen. Beef voor de krijgers uit het Noorden. Wees getuige van mantel- en zwaardavonturen. Droom weg bij het luchtballet van 300 roofvogels. Word een krijger van weleer door deel te nemen aan interactieve shows.

Nachtspektakel – Het Vuurhuwelijk

Het hoogtepunt van de show is te zien bij het vallen van de avond. Verleng je reis terug in de tijd met een poëtische noot aan de rand van de oude vijver waar dansers en gigantische decors opduiken uit de diepte van het meer...

Overnacht in de eeuw van uw keuze

Het park is te groot om alles te beleven in 1 dag. Verleng deze unieke ervaring met een overnachting in één van de 6 thema hotels. Elk hotel is gewijd aan een periode uit de geschiedenis, van het oude Rome tot de 18e eeuw... een fantastische ervaring voor het hele gezin.

Profiteer snel van dit aanbod Park + Hotel voor €62/pp, want de plaatsen zijn beperkt!

Ik wil genieten van het aanbod -30%

Le Puy du Fou

Puy du Fou, Duik mee in de geschiedenis!

*Thea Classic Award voor beste attractiepark ter wereld in 2012 in Los Angeles en Applause Award voor beste attractiepark ter wereld in 2014 in Orlando.

Vakantieweb op Facebook - Twitter
Vakantieweb
Uitschrijven - Algemene voorwaarden - Contact - Web versie